Onze partners/vendoren

Onze diensten

Hosting

Onze hostingdiensten zorgen voor betrouwbare, veilige en schaalbare serveroplossingen. Of je nu een kleine website of een grote e-commerce winkel beheert, wij bieden snelle prestaties en uitstekende uptime om je bedrijf soepel te laten draaien. 

Netwerk

Met onze netwerkoplossingen blijf je altijd verbonden. We ontwerpen en implementeren netwerken die zowel stabiel als veilig zijn, zodat je IT-infrastructuur klaar is voor de toekomst. Of het nu gaat om een klein bedrijfsnetwerk of een complexe, grootschalige oplossing. 

Cloud

Onze cloudservices geven je de flexibiliteit om overal en altijd toegang te krijgen tot je data en applicaties. We helpen je bij de overstap naar de cloud met oplossingen die schaalbaar, kostenefficiënt en eenvoudig te beheren zijn. 

Security

Bescherm je bedrijf met onze geavanceerde beveiligingsoplossingen. Van firewall-installaties tot endpoint security, wij zorgen ervoor dat je IT-omgeving beschermd is tegen externe dreigingen en aanvallen. 

Een IT omgeving die bij jouw bedrijf past!

Door samenwerking, het slim inzetten van online tools en onze expertise, creëren we voor al onze klanten een veilige en prettige online werkomgeving. We zorgen voor een professioneel en strak imago naar de buitenwereld, zodat jouw organisatie zich optimaal kan presenteren. Samen maken we het verschil.


Jouw digitale toekomst, onze veilige zorg

Terwijl jij je concentreert op jouw bedrijf, waarborgen wij de veiligheid en efficiëntie van jouw IT-omgeving, zodat je ongestoord kunt werken.

Wat onze klanten zeggen

Kouros

Eigenaar, Celtx Logistics

Een jaar geleden een samenwerking aangegaan met TDT-ICT. Diverse abbonementen genomen waarbij het vrijwel snel was geregeld en er werd/wordt (tot op heden) duidelijk gecommuniceerd! Is er een probleem staan zij direct voor je klaar en denken meteen in oplossingen. Klasse werk dus!